Monday, 25 June 2012

Idea banyak tapi tak sempat


Sebenarnya banyak benda yang sy nak share kat belog sy yg teramat laa simple ni. Takdan nak curahkan sebab banyak faktor yang menghalang utk sy berbuat sedemikian. Klu kat tmpt keje ni tggu time rehat atau time lepas waktu keje jer bleh hapdate. Malas laa kan, nanti org kata kita tak wat keje plak. Antara faktor-faktor tu ialah...klu sy kat umh, mmg takdan sbb nak settle keje umh. Maklum la, kt tmpt keje wanita yg berkarier. Kt umh, automatik surirumah sepenuhmasa...hehe... Then klu time MEH (my en. Hubby) ada, tak chance sy nak guna broadband sbb dia yg byk kongker. Ye la, byr pon share, kan...hehe... Nanti ada waktu yg senggang, sy share laa citer kt sini ehh... Chau cin chiiiii... :)

~ 5 Syaaban 1433 H~